Proiectul „Eu sunt promotorul schimbării!” a selectat bibliotecarii locali din raioanele Ungheni, Telenești și Căușeni! Aceștia vor fi instruiți în utilizarea instrumentelor de comunicare și advocacy pentru soluționarea problemelor comunitare, pentru ca ulterior să creeze Grupuri de Acțiune Civică (GAC) la nivel local și să faciliteze implementarea primelor inițiative.

 

Ungheni Telenești Căușeni
Rotaru Olga, Florești,  Druță Elena, Inești Tataroi Maria, Ursoaia
Roman Tamara, Florițoaia Veche Baluță Nadejda, Budăi Garuța Tatiana, Coșcalia
Antoci Larisa, Valea Mare Țîgănescu Tamara, Crăsnășeni Josan Gheorghina, Tănătari
Huțuleac Mariana, Măcărești Eșanu Natalia, Mîndrești Pavlenco Nina, Săiți
Sîrbu Cristina, Cornești Condurari Cristina, Negureni Burlac Diana, Surchiceni

 

Amintim că Proiectul „EU sunt promotorul schimbării!” este implementat în cadrul programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de către Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer Stiftung, și își propune să dezvolte spiritul civic participativ la nivel local prin mobilizarea membrilor activi ai comunităților în grupuri de acțiune civică (GAC) în trei raioane ale Republicii Moldova – Ungheni, Căușeni și Telenești.

Echipa proiectului „Eu sunt promotorul schimbării!” și Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova urează mult succes în implementarea inițiativelor locale și le mulțumește tuturor bibliotecilor care au aplicat la concurs. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *