56043602-conference-kunst-achtergrond-word-cloud

Către comunitatea bibliotecarilor din Republica Moldova

 

Consiliul Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova are onoarea de a Vă invita să participați la Conferința națională ABRM cu tema Dezvoltare. Impact. Sustenabilitate care va avea loc la 14 noiembrie 2019 cu începere de la ora 10:00 și se va desfășura la Biblioteca Națională a Republicii Moldova (str. 31 august 1989, 78A Chişinau). Agenda Conferintei va include sesiuni paralele Advocacy, Programe, Servicii, Tehnologii. Doritorii de a se înscrie cu comunicare trebuie să includă în formularul de înregistrare și titlul comunicării. În aceeași zi va avea loc Adunarea Generală ABRM.

În cadrul Conferinței vor avea loc alegerile organelor de conducere a ABRM, programate să se desfășoare în după-amiaza zilei de 14 noiembrie 2019. Detalii despre procedura de alegere sunt incluse în Manualul operațional de politici și proceduri al Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova .

„Principiul de reprezentativitate presupune că Adunarea Generală este alcătuită din delegații din partea filialelor ABRM. Norma de reprezentare presupune câte 3 persoane din fiecare filială ABRM.

Alegerea delegaților se face la Adunarea filialei ABRM pentru alegerea delegaților la Adunarea Generală ABRM„ – desfășurată local până la 12 octombrie 2019.

Procesele verbale din cadrul Adunarea filialei ABRM trebuie să includă informații referitoare la Adunarea locală organizată, cele 3 persoane delegate și propuneri de candidaturi pentru viitorii membri ai Consiliului ABRM, candidaturi la postul de Președinte ABRM (Dosarul candidatului include: CV, Scrisoare de intenție, Plan de acțiuni ABRM pentru următorii 3 ani)

Procesele verbale scanate (fisier .pdf) ale Adunărilor filialelor ABRM trebuie expediate la adresa secretariatabrm@gmail.com până la data de 14 octombrie 2019 pentru înregistrarea oficială a delegaților. Fișierele expediate ulterior nu vor fi înregistrate.

Delegații vor prezenta fizic Procesele verbale ale adunărilor filialelor la Adunarea Generală ABRM din 14 noiembrie 2019.

Model Proces verbal în Manualul operațional de politici și proceduri al Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova p.77.

Model Proces verbal

Așteptăm să contribuiți, prin prezența și intervenția dumneavoastră, la reușita acestui important eveniment profesional și vă rugăm să confirmați participarea în cadrul Conferinței prin înregistrare completând formularul https://docs.google.com/forms/d/16vPjBLEoIdSyo0WWTJKM7puWg5OxYsW_Sh7CkHxGWvE/edit

 

Cu respect,
Mariana Harjevschi
Președinte ABRM

Scrisoare Conferinta ABRM 14 noiembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *