Biblioteca Altfel

La 23 septembrie 2018, Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfînt, în intervalul orar 11.00-13.00 a devenit un furnizor de emoții pozitive pentru toți doritorii de a beneficia de serviciile moderne de bibliotecă.

Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova, Programul Novateca, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Primăriei Chișinău au organizat un eveniment de popularizare a serviciilor bibliotecilor moderne din Republica Moldova cu genericul „Biblioteca Altfel”.

Pentru câteva ore aleile parcului s-au transformat în biblioteci, astfel vizitatorii Grădinii Publice au putut să intre în Biblioteca Tehnologiilor, Biblioteca Lecturii, Biblioteca Studiului, Biblioteca Jocului și a Creației, Biblioteca Sportului și a Sănătății, Biblioteca Muzicii și Dansului.

Vizitatorii evenimentului au avut posibilitatea să participe la masterclass-uri de robotică, coding, virtual reality, fabricare digitală, sport, teste de sănătate, activități educaționale, concursuri și ateliere de creație, prezentări și expoziții interactive ș.a.

Iată câteva secvențe ce au surprins perfect atmosfera evenimentului:

Roboței inteligenti

Robotei inteligenti

Ochelari virtuali

Camera VR

 

 

Ateliere de ceramică pentru copii

Jocuri 

Dance performance

Dance performance

 

 

Muzică și tineri interpreți

Interpreti de muzica populara bulgareasca

 

 

Sport

Sport in parc

Vă așteptăm pe toți la bibliotecă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *