Instruire BRIDGE (5)

Instruirea BRIDGE („Dezvoltarea resurselor în democrație, guvernare şi alegeri”) cu tematica „Educația civică şi informarea alegătorilor”, organizată de Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) în colaborare cu Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova, a început astăzi în cadrul salii nr 2 a Institutului Muncii din Chișinău, pentru un al treilea grup de persoane.

La instruire sunt prezenți participanți din Pitușca, Budești, Stăuceni, Brăila, Băcioi, Rezina, Căușeni, Zaim, Misovca Ialoveni, Cricova, Chișinău. Ziua a început cu un exercițiu de cunoaștere și antrenare a memoriei care a adus zîmbetul și buna dispoziție în sala de curs.

Timp de 2 zile participantii vor experimenta diverse situatii, vor învăța cum să facă alegeri corecte, cum să analizeze informația și cum să disemineze informația, vor face cunoștință cu metodele moderne de educație civică și informare care pot fi utilizate în activitățile zilnice pentru a transforma biblioteca într-un spațiu comunitar, centru informațional unde toți membrii societății pot găsi informație utilă referitor la procesul electoral.

Ținem să precizăm că doritorii de a frecventa cursurile din 31 mai-1 iunie 2018 se pot înregistra accesând link-ul:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjCMbTB0dwQxRa8_mjKwP0NtvhqhU8YDVE8koPvLKweV98Xw/viewform 

Cazarea și alimentarea sunt asigurate de către organizatori, iar la finalizarea cursului participanții primesc un certificat confirmativ.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *