allashirdetes__1

Dragi bibliotecari,
începînd de astăzi, dăm start aplicațiilor la Concursurile ABRM
1)„Cel mai bun bibliotecar”
știm că ați muncit mult, adunând prin eforturile de zi cu zi, file la dosarul Dvs, iată că a venit timpul să îl expediați la concurs, la adresa secretariatabrm@gmail.com până la data de 10 aprilie 2018, ora 17.00, cu mențiunea pentru concursul „Cel mai bun bibliotecar”
Totalurile Concursului „Cel mai bun bibliotecar” vor fi prezentate în cadrul Zilei Bibliotecarului – 16 aprilie 2019.
Regulamentul concursului îl găsiți aici.
2)„Cele mai reusite lucrări în domeniul bibliologiei si stiintei informării”
Regulamentul concursului îl găsiți aici.
Expediați aplicațiile pînă la data de 10 aprilie 2018, ora 17.00, cu mențiunea pentru concursul „Cele mai reușite lucrări în domeniu bibliologiei și științei informării”.
Totalurile Concursului „Cele mai reușite lucrări în domeniu bibliologiei și științei informării” vor fi prezentate în cadrul Zilei Bibliotecarului – 16 aprilie 2019.

Vă urăm succes și așteptăm aplicațiile Dvs.

One thought on “Start aplicatii la Concursurile ABRM

  1. Pentru promovarea bibliotecii în comunitatea noasră am organizat multe reviste bibliografice ca;
    G.Vieru- poiet al neamului nostru. Cărți noi. I. Creangă- povestitorul copiilor și multe altele…
    Vreau să menționez în deosebi revista bibliografică Cărți noi. Datorită proiectului 50=50 biblioteca noastră a cîștigat 8 mii de lei pentru achiziții de carte. De 4 ani nu sa procurat cărți, dar acum avem 74 de exemplare pe diferite teme. Cărțile au fost alese ca să satisfacă cerințele utilizatorilor de diferite vîrste. pe baza acestor cărți am făcut multe liste bibliografice, ca să promovăm cartea la cititori.
    În bibliotecă a fost organizată ziua ușilor deschise, unde iarăși am adus la cunoștința utilizatorilor despre diversitatea cărților aflate în bibliotecă. Am organizat diferite excursii cu mai multe grupuri de cititori. Au fost explicată aranjarea fondului, și ei cu ușurință își pot găsi cartea preferată.
    Anul acesta am planificat să organizăm mai multe informații bibliografice pentru a promova biblioteca noastră în comunitate și a spori numărul de cititori și a cărților înprumutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *