Reuniune profesionala Rezina 1

La 22 martie 2018 despre misiunile, valorile, principiile, proiectele, evenimentele și concursurile, cotizațiile Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova, manualul ABRM, transferarea a 2% din venit către ABRM, pagina de facebook, site-ul și manualul ABRM ș.a. s-a vorbit și la Biblioteca Publică „Mihai Eminescu” Rezina în cadrul unei reuniuni profesionale, la care a participat și Liderul ABRM Dna Lidia Sitaru, metodist al Bibliotecii Publice Raionale „A. Donici” din Orhei, participantă activă a proiectului Consolidarea Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova.

Șefa Filialei ABRM Rezina, Galina Davîdic a prezentat oferta educațională a Centrului raional de formare continuă pentru bibliotecari din Raionul Rezina pentru lunile aprilie-mai 2018 și oferta educațională a centrelor naționale de formare pentru anul 2018

La eveniment au participat 23 de bibliotecari din localitățile Minceni, Ignăței, Pereni, Ghiduleni, Bușăuca, Piscărești, Ciorna, Boșernița, Sîrcova, Saharna Nouă, Pripiceni-Răzeși, Peciște, Păpăuți, Solonceni, Rezina.

 

https://www.facebook.com/pg/BPRaMihaiEminescu/photos/?tab=album&album_id=1303982173035411

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *