biblioteca floresti

Deviza zilei de 20 martie 2018 a fost – Liderii ABRM în actiune!
La 20 martie 2018, Biblioteca Publică Orășenească „Ion Creangă” din or. Floresti a organizat o reuniune profesională, la care a fost părtașă și Liderul ABRM Dna Lidia Sitaru, metodist al Bibliotecii Publice Raionale „A. Donici” din Orhei, participantă activă a proiectului Consolidarea Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova

La eveniment au participat 35 de bibliotecari din localitățile: Florești, Cuhureștii de Jos, Frumușica, Ghindești, Gura Căinarului, Putinești, Izvoare, Trifănești, Lunga, Roșietici, Cenușa, Căprești, Prodănești, Năpadova, Coșernița, Mărculești, Bezeni, Țîra, Tîrgul Vertujeni, Florești, Prajila, Gura Camencii, Vărvăreuca, Cășunca.

Liderul ABRM Dna Lidia Sitaru a evidențiat rolul și importanta ABRM în comunitatea profesională, a adus în prim plan Manualul operativ al ABRM, a reamintit membrilor ABRM procedeul de transfer al celor 2% din impozitul anual pe venit care pot fi transferate ABRM și a răspuns la întrebările membrilor ABRM referitoare la diverse subiecte. Succese în continuare dragi colegi! Nu uitați implicarea activă aduce noi șanse pentru fiece bibliotecar. Haideți să fim implicați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *