carti-de-citit (1)

În perioada 6-7 noiembrie 2017 a.c., Institutul Goethe din Bucureşti va găzdui un workshop de două zile privind promovarea lecturii, organizat în parteneriat ANBPR-ABR-ABRM.

La acest workshop vor lua parte cca 20 de persoane, bibliotecari din România şi Republica Moldova, dar și colaboratori ai Goethe Institut, care activează în biblioteci publice, au responsabilități în domeniul promovării lecturii și sunt interesați de mijloacele moderne de impulsionare a consumului de carte și de activitățile specifice și campaniile de lectură în sens larg.

Invitatul special al acestei ediții va fi doamna Sigrid Fahrer, care va împărtăși participanților impresii despre munca pe care o desfășoară la „Stiftung Lesen” (Fundația pentru Lectură din Germania) – https://www.stiftunglesen.de/meta/englisch/.

Accentul principal se va pune pe dezvoltarea de strategii pentru implementarea unei campanii de promovare a lecturii la nivel național.

Din partea ABRM vor participa Elena Osipov, șefa Sălii de Carte Germană din cadrul Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu și Vera Osoianu, director adjunct al Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *