totalizare proiect Al treilea spatiu al comunitatii

La 22 septembrie 2017 într-un minunat și modern Cuib al Democrației creat în cadrul Bibliotecii Publice de Drept de pe strada Armenească din Chișinău a avut loc Conferinta de totalizare a proiectului Al treilea spațiu al comunității.

Conferința a fost un prilej de bucurie și mândrie pentru cele 6 biblioteci publice implicate în proiect, deoarece astfel au avut posibilitatea să-și prezinte realizările obtinute datorită participării în cadrul proiectului.

Participanții conferinței, reprezentanți ai Bibliotecilor din Briceni, Rezina, Ungheni, Hîncesti, Leova și Chișinău, parte a proiectului „Al treilea spațiu al comunității” susținut de Ambasada Regatului de Jos în cadrul Programului MATRA, au creat o galerie a înfăptuirilor trecând în revistă drumul parcurs de la prima întâlnire cu reprezentantii Fundației Progress, la provocările apărute pe parcursul implementării proiectului și până la etapa actuală cu cuiburile democratie deja amenajate și inițiativele comunitare implementate.

Fotografii de la eveniment https://www.facebook.com/pg/Asociatia-Bibliotecarilor-din-Republica-Moldova-223302287710341/photos/?tab=album&album_id=1878641838843036

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *