Biblioteca Nationala Ion Creanga

Sincere felicitări Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă” din Chișinău, ce a început un nou capitol din istoria bibliotecii și se poate mândri cu spații de lectură absolut moderne.

Reinaugurarea Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă” după reconstrucție, reprezintă un nou start al lecturilor de calitate. Proiectul de renovare, finanțat de Ministerul Culturii al Republicii Moldova, a durat 9 ani și se estimează la 11 mln lei, însă valoarea acestei investiții este înzecit mai mare, deoarece în aceste spații se formează viitorul, viitorii artiști, medici, scriitori, politicieni, pictori etc… Or valoarea spațiilor de lectură se calculează atât prin numărul cărților/ edițiilor deosebite deținute, cât prin numărul de personalități ce le frecventează și prin evenimentele organizate.

Prin urmare urăm La mulți, mulți, mulți ani Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă”! Mii de cititori, sute de evenimente culturale și multe, multe proiecte de anvegură!

Pentru a vizualiza fotografii din cadrul inaugurării noilor spații ale bibliotecii accesati link-ul  https://www.facebook.com/pg/Asociatia-Bibliotecarilor-din-Republica-Moldova-223302287710341/photos/?tab=album&album_id=1837524206288133

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *