IMG_4861

La 15 august 2017 Direcția Generală Educație Tineret și Sport în parteneriat cu Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” au organizat Atelierul profesional pentru bibliotecarii școlari „Excelența calității componentă a managementului calității în bibliotecă” (activitate organizată în cadrul Conferinței municipale a cadrelor didactice „Acces, relevanță, calitate în educație – Competențe pentru Prezent și Viitor”). Evenimentul a fost găzduit de Biblioteca „Maramureș”, filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

La eveniment au fost prezente: Mariana Harjevschi, președinte ABRM, Gabriela Bulduma, director executiv ABRM, Liuba Arion specialist principal DGETS, Angela Timuș, director Biblioteca „Maramureș”, Elena Sinița, șef oficiu Biblioteca „Maramureș” (Filiala Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”), directori ai bibliotecilor școlare din mun. Chișinău ș.a.

Printre subiectele discutate în cadrul acestui atelier, în afară de cele incluse în agendă, s-au numărat și noutățile domeniului biblioteconomic (Legea cu privire la biblioteci), proiectele și planurile de viitor ale Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova și ale Bibliotecilor școlare, conceptul Academiei de Vară a Tinerilor Bibliotecari ș.a.

Câteva instantanee din cadrul atelierului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *