Academia de vara pentru tineri bibliotecari 3-1 - копия

Academia de vara pentru tineri bibliotecari 3-1

Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova

ACADEMIA DE VARĂ A TINERILOR BIBLIOTECARI

(7-11 august 2017)

 

Dragi bibliotecari,
Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova și Tinerii Bibliotecari anunță o nouă ediție a Academiei de Vară pentru Tinerii Bibliotecari, organizată cu susținerea programului Novateca. Evenimentul inovator organizat într-o manieră non-formală are drept scop dezvoltarea profesională a tinerilor bibliotecari și crearea abilităților de lideri în rîndul acestora.

Evenimentul ce se va desfășura în perioada 7-11 august 2017 este destinat tinerilor bibliotecari de pînă la 35 ani, care au minim 1 an de experiență de lucru în bibliotecile publice naționale, municipale, raionale, orășenești sau locale și care nu au mai participat în alte ediții ale Academiei de Vară pentru Tinerii Bibliotecari. Programul Novateca va asigura toate cheltuielile ce țin de deplasarea, cazarea și alimentarea participanților.

Academia de Vară a Tinerilor Bibliotecari reprezintă o oportunitate excelentă de creștere profesională și intelectuală, de inițiere a noilor colaborări și parteneriate și de dezvoltare a noilor idei și proiecte importante pentru bibliotecile dumneavoastră.

Pentru a aplica e nevoie să completați următorul chestionar până pe 10 iulie 2017. Rezultatele procesului de selecție vor fi anunțate pe 17 iulie 2017.

ÎNDRĂZNIȚI SĂ FIȚI COOL!
APLICAȚI LA  ACADEMIA DE VARĂ A TINERILOR BIBLIOTECARI!

 

 

4 thoughts on “Academia de Vară pentru Tinerii Bibliotecari

  1. Eu consider că Academia de Vară pentru Tinerii Bibliotecari pentru mine reprezintă o oportunitate excelentă de creștere profesională și intelectuală, de a iniția noi colaborări și parteneriate și de dezvoltare a noilor idei și proiecte importante pentru bibliotecile din țara noastră. Fiind absolventa Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, specialitatea Biblioteconomie, Asistență Informațională și Arhivistică cred că voi acumula noi cunoștințe de dezvoltare profesională și îmi voi crea abilități de lider pentru un viitor de succes.

  2. sper că-mi va fi o oportunitare, de ami face noi compentente, și a mă dezvolta din punct de vedere al comunicări, dar și o aprofundare în domeniul biblioteconomic.

  3. Pentru o dezvoltare personală, dar si pentru o crestere profesionala in domeniul biblioteconomie, dar și din punct de vedre intelectual. Fiind di domeniul pedagogic, pentru mine la participare la Academia de Vară pentru Tinerii Bibliotecari, ar fi o nouă experiență, dar și o aprofundare în domeniul bibliotecilor dar și din punct de vedere al comunicări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *