Global_Innovation_iStock_000023208860Small

Strategia ABRM 2014-2018 şi strategia Centrului de Excelenţă profesională pentru Bibliotecari 2015-2018, stipulează că trebuie să contribuim la îmbunătăţirea rolului bibliotecilor în comunitate şi la crearea unor coaliţii regionale de perspectivă, să susţinem formarea profesională bazată pe abordări şi formate inovatoare. Inovaţia în biblioteci reprezintă una din directivele de bază ale ABRM, iar o acţiune concretă în acest sens este reprezentată de proiectul Fii implicat!

Proiectul ABRM Fii implicat!, susținut financiar de IREX Moldova și Programul Novateca, are drept scop îmbunătățirea performanțelor și dezvoltarea abilităților profesionale ale membrilor ABRM prin oferirea de oportunități de învățare prin Programul de Dezvoltare Profesională elaborat în conformitate cu competențele bibliotecarilor în inovații, bazat pe tehnologii informaționale, testarea unor tehnici și instrumente care vor duce la transformarea bibliotecilor într-un mediu dinamic şi vibrant.

Proiectul Fii implicat! va include: instruiri, training-uri, webinar la subiectul Inovaţia în biblioteci, evenimente de Leadership şi Advocacy şi Educaţie non-formală ş.a. Datorită proiectului Fii implicat! bibliotecarii vor avea posibilitatea să aplice practic inovaţiile şi ideile creative.

Pentru a afla mai multe detalii fiţi cu ochii pe noi! Temerarii interesaţi de proiect pot scrie la alionabadiur@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *