best-of-the-best

Stimați membri ai ABRM!

Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova anunță organizarea și desfășurarea Concursurilor Naționale „Cele mai reușite lucrări în domeniul biblioteconomiei și științei informării” și „Cel mai bun bibliotecar al anului”, scopul cărora este de a stimula activitatea de cercetare, a promova spiritul competitiv și creativitatea membrilor ABRM.

Înscrierea la Concurs se face prin completarea de către concurenți a Formularului de participare (Anexă la Regulamentul de organizare a Concursurilor Naționale „Cel mai bun bibliotecar al anului” și „Cele mai reușite lucrări în domeniul biblioteconomiei și științei informării”, care împreună cu lucrările pentru Concurs vor fi depuse la secretariatul ABRM (adresa: Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 148, MD 2021, Chișinău)

Persoana de contact: Tatiana Coșeri, director adjunct, Biblioteca, Municipală „B.P. Hasdeu”, Secretar general ABRM, cu mențiunea – Pentru Concursul Cele mai reușite lucrări în domeniul biblioteconomiei şi științei informării. Detalii: tel. 022 27 85 92 sau email: tcoseri.hasdeu@gmail.com

Termenul limită de prezentare a lucrărilor este până luni, 24 aprilie 2016, ora 18:00. Evaluarea lucrărilor prezentate la Concurs se va face strict în limitele criteriilor stabilite de Regulamentul de organizare a Concursurilor Naționale „Regulament_Cele_mai_reusitre_lucrari în domeniul biblioteconomiei și științei informării” și „Regulament_Cel_mai_bun_bibliotecar al anului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *